Visitekaartjes

Visitekaartjes drukken? Dan bent u aan het goede adres!

U kunt bij ons uw eigen visitekaartje drukken met uw eigen ontwerp.

Visitekaartjes drukken is een van de belangrijkste dingen bij het starten van een bedrijf. Daarom is het bij het eerste contact met potentiële klanten en zakelijke relaties belangrijk om het ijs te breken. Ook laat het een positieve indruk achter te laten! Ondanks ons digitale tijdperk zijn visitekaartjes, sinds hun uitvinding in de 17e eeuw, een van de belangrijkste reclamemiddelen, om uzelf of uw onderneming kundig te vertegenwoordigen.

Algemene informatie
Afwerking
  • HKS- en Pantone drukwerk
  • UV-lak
  • Cellofaanlaag
Matrialen

Machinegestreken papier

Machinegestreken papier wordt veredeld met een glanzende laag. Daardoor krijgt het papier een meer gesloten, gladder en steviger oppervlak waardoor een hoge weergave van details en een betere kwaliteit bereikt wordt, in het bijzonder bij foto’s en contouren.

 

Recyclingpapier

Recyclingpapier bestaat voor 100% uit hergebruikt oud papier. Kortom, gerecycled papier spaart ons milieu aanzienlijk.

 

Natuurpapier

Dat is het papier dat niet door het aanbrengen van een coating wordt veredeld. Ook is natuurpapier is daardoor ongestreken papier dat het drukwerk een hoger volume en een levendige en hoogwaardige gevoel geeft.

Heeft u nog geen ontwerp?

Als het gaat om het ontwerp kunt u er voor kiezen om u eigen ontwerp te plaatsen, of als u daar niet over beschikt kunnen wij iets moois en professioneels maken. Wij beschikken namelijk over personeel dat naar u wens een ontwerp kan maken, dat gelijk gedrukt kan worden zodra u akkoord geeft.

Spoed? Bij ons geen probleem!

Heeft u plotseling een opkomende beurs waar u duidelijk wilt laten zien wie u bent? Bij ons kunt u met spoed binnen enkele dagen al uw visitekaartjes ophalen.