T-shirts

T-shirts bedrukken? Dan bent u aan het goede adres!

U kunt bij ons uw eigen T-shirts bedrukken met uw eigen logo, text of een afbeelding.

U kunt een T-shirt bedrukken voor als werkkleding, cadeau, merchandise, een festival en noem het maar op. Kort gezegd, bedrukte T-shirts zijn altijd en overal populair en komen in het bedrijfsleven veel professioneler over.

Uw bedrijf bekender maken?

Als uw personeel rondloopt in een bedrukte t-shirt op straat, trekt het gelijk meer mensen aan. U zou dit net een visitekaartje kunnen zien, iedereen die uw personeel tegenkomt ziet uw bedrijf en maakt de mensen nieuwsgierig.

Bedrijfs of familie uitje

Als u met u bedrijf of familie uit gaat kunt u herkenbaar blijven als een groep door matchende t-shirts te dragen. Maak mensen jaloers door een leuke uitstraling te geven met gepersonaliseerde t-shirts!

Leuke cadeau idee!

Geen idee wat u wilt geven als verjaardag’s cadeau aan u familie, collega of een van je vrienden? Een t-shirt met een leuke foto, een text met waarde of een plaatje is altijd een leuk idee om als cadeau te geven.

Een keus aan t-shirts voor iedere kieskeurige klant.

Bij ons heeft u een ruime keus aan verschillende soorten T-shirts. Ook beschikken wij aan een groot aantal verschillende kleuren waar u uit kan kiezen, maar ook een een groot aantal verschillende maten waar u uit kan kiezen.

t-shirts bedrukken
Heeft u nog geen ontwerp?

Als het gaat om het ontwerp kunt u er voor kiezen om u eigen ontwerp te plaatsen, of als u daar niet over beschikt kunnen wij iets moois en professioneels maken. Wij beschikken namelijk over personeel dat naar u wens een ontwerp kan maken, dat gelijk gedrukt kan worden zodra u akkoord geeft.

Spoed? Bij ons geen probleem!

Bent u de verjaardag vergeten van iemand en wilt u een last minute cadeau maken of heeft u plotseling een opkomende beurs waar u duidelijk wilt laten zien wie u bent? Bij ons kunt u met spoed, binnen dezelfde dag shirts laten bedrukken.