Sportkleding

Sportkleding bedrukken? Dan bent u aan het goede adres!

U kunt bij ons uw eigen sportkleding bedrukken met uw eigen logo, text of een afbeelding.

U kunt sportkleding bedrukken voor als onderdeel van werkkleding (zoals een fitness coach), cadeau, een sport festival en noem het maar op. Kort gezegd, bedrukte sportkleding is altijd en overal populair en komt in het bedrijfsleven veel professioneler over bij uw sportteam

Uw bedrijf bekender maken?

Als uw sportteam rondloopt in bedrukte sportkleding op straat, trekt het gelijk meer mensen aan. U zou dit net een visitekaartje kunnen zien, iedereen die uw sportteam tegenkomt ziet uw team en maakt de mensen nieuwsgierig.

Bedrijfs, familie of team uitje

Als u met u bedrijf, familie of team uit gaat kunt u herkenbaar blijven als een groep door matchende sportkleding te dragen. Maak mensen jaloers door een leuke uitstraling te geven en een team gevoel met gepersonaliseerde sportkleding!

Leuke cadeau idee!

Geen idee wat u wilt geven als verjaardag’s cadeau aan u familie, collega of een van je vrienden? Sportkleding met een leuke foto, een text met waarde of een plaatje is altijd een leuk idee om als cadeau te geven.

Een keus aan sportkleding voor iedere kieskeurige klant.

Bij ons heeft u een ruime keus aan verschillende soorten sportkleding. Ook beschikken wij aan een groot aantal verschillende kleuren waar u uit kan kiezen, maar ook een een groot aantal verschillende maten waar u uit kan kiezen.

Heeft u nog geen ontwerp?

Als het gaat om het ontwerp kunt u er voor kiezen om u eigen ontwerp te plaatsen, of als u daar niet over beschikt kunnen wij iets moois en professioneels maken. Wij beschikken namelijk over personeel dat naar u wens een ontwerp kan maken, dat gelijk gedrukt kan worden zodra u akkoord geeft.

Spoed? Bij ons geen probleem!

Bent u de verjaardag vergeten van iemand en wilt u een last minute cadeau maken of heeft u plotseling een opkomende beurs waar u duidelijk wilt laten zien wie u bent? Bij ons kunt u met spoed, binnen dezelfde dag shirts laten bedrukken.