Schrijfblokken

Schrijfblokken bedrukken? Dan bent u aan het goede adres!

U kunt bij ons uw eigen schrijfblokken bedrukken met uw eigen ontwerp.

Schrijfblokken bedrukken is heel handig. Zoals aantekeningen maken van u en uw klant. Dat komt veel professioneler over met eigen logo en huisstijl. Zo kunt u ook alle contact gegevens erop zetten, dat als u een pagina weggeeft aan een van uw klanten, ze makkelijk kunnen terug zien waar de notities vandaan komen.

Algemene informatie
  • van A7 tot A4
  • met spiraalbinding of gelijmd
  • ook op natuur- en recyclingpapier
Matrialen

Offset papier

Offsetpapier is stevig papier zonder coating met 100% cellulose. Het slijtvaste oppervlak geeft uw afbeeldingen een mooie uitstralingen en teksten worden er bijzonder leesvriendelijk door. Offsetpapier is beschrijf- en bedrukbaar daarom is het geschikt voor zowel kopieermachines als printers.

 

Machinegestreken papier

Machinegestreken papier wordt veredeld met een glanzende laag. Daardoor krijgt het papier een meer gesloten, gladder en steviger oppervlak waardoor een hoge weergave van details en een betere kwaliteit bereikt wordt, in het bijzonder bij foto’s en contouren.

 

Recyclingpapier

Recyclingpapier bestaat voor 100% uit hergebruikt oud papier. Kortom, gerecycled papier spaart ons milieu aanzienlijk.

Natuurpapier

Dat is het papier dat niet door het aanbrengen van een coating wordt veredeld. Ook is natuurpapier is daardoor ongestreken papier dat het drukwerk een hoger volume en een levendige en hoogwaardige gevoel geeft.

Heeft u nog geen ontwerp?

Als het gaat om het ontwerp kunt u er voor kiezen om u eigen ontwerp te plaatsen, of als u daar niet over beschikt kunnen wij iets moois en professioneels maken. Wij beschikken namelijk over personeel dat naar u wens een ontwerp kan maken, dat gelijk gedrukt kan worden zodra u akkoord geeft.

Spoed? Bij ons geen probleem!

Heeft u snel bedrukte schrijfblokken nodig? Bij ons kunt u met spoed binnen enkele dagen al uw schrijfblokken ophalen.