Roll-up banners

Roll-up banners drukken? Dan bent u aan het goede adres!

U kunt bij ons uw eigen roll-up banner drukken met uw eigen ontwerp.

Roll-up banners drukken is het ideale promotiemiddel tijdens uw evenement of presentatie of op de beurs. Dit soort reclame leveren wij in verschillende materialen zowel voor binnen als buiten gebruik. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Handig en voordelig

Roll-up banners kun u voor niet al te duur laten drukken, vergeleken met een reclamebord. Naast dat zijn de roll-up banners heel licht en daardoor kunt u ze gemakkelijk overal mee naar toe meenemen.  Ook zijn ze heel gemakkelijk op te zetten.

Een keus aan roll-up banners voor iedere kieskeurige klant.

Bij ons heeft u een ruime keus aan verschillende soorten roll-up banners. Ook e maat van uw roll-up banner kunt u zelf bepalen.

Heeft u nog geen ontwerp?

Als het gaat om het ontwerp kunt u er voor kiezen om u eigen ontwerp te plaatsen, of als u daar niet over beschikt kunnen wij iets moois en professioneels maken. Wij beschikken namelijk over personeel dat naar u wens een ontwerp kan maken, dat gelijk gedrukt kan worden zodra u akkoord geeft.

Spoed? Bij ons geen probleem!

Heeft u plotseling een opkomende beurs waar u duidelijk wilt laten zien wie u bent? Bij ons kunt u met spoed, binnen dezelfde dag een roll-up banner laten maken.