Reclameborden

Reclamebord maken? Dan bent u aan het goede adres!

Reclamebord maken naar wens

Bij ons kunt u reclameborden maken geheel naar uw eigen wens. Wij helpen u graag met het ontwerpen, produceren en monteren van uw reclamebord.

Wij verzorgen reclameborden die uitstekend geschikt zijn voor doeleinden

Bijvoorbeeld gevelreclame, bouwborden, sportvelden,standbouw en displays. Deze borden zijn zeer geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik.

Algemene informatie
  • Enkelzijdig of dubbelzijdig
  • Snijfolie of full color print
  • Verkrijgbaar in ieder formaat (maximale afmeting uit een stuk)
  • Afwerking met of zonder gaten
  • Snelle levering
Matrialen

Trespa
Trespaborden zijn bestendig tegen krassen,vocht, weer en wind. Deze borden zijn slag- en stootvast, zijn niet buigzaam en kunnen tegen een stootje. Ideaal voor gebruik langs de sportvelden, als bouwbord of als wandbeplating.

 

Dibond
Bestaat uit twee aluminium platen met daartussen een harde zwart gekleurde lichte polyethyleenkern. Deze borden zijn lichter van gewicht ten opzichte van trespa. Het materiaal is maatvast en weerbestendig. Uiterst geschikt als gevelbord.

 

Forex
Hoogwaardige PVC plaatmateriaal. Is erg buigzaam en licht van gewicht. Geschikt voor binnen gebruik, reclamedisplays, wandbekleding.

Zet buiten je reclame in plaat van online
Buiten kunnen mensen de advertentie niet wegklikken zoals op hun mobiel en daarom bereikt het veel mensen. Wat ook een voordeel daarvan is dat uw doelgroep geen internet daarvoor nodig heeft.
Wat is de beste plaats voor buiten reclame?

Als u, uw reclameboard op een drukke plek plaatst waar mensen een lager tempo hebben, zoals in de bus, roltrap, lift of een treinstation, dan is uw reclame altijd zichtbaar en wordt dan vaak bekeken.

Heeft u nog geen ontwerp?

Als het gaat om het ontwerp kunt u er voor kiezen om u eigen ontwerp te plaatsen, of als u daar niet over beschikt kunnen wij iets moois en professioneels maken. Wij beschikken namelijk over personeel dat naar u wens een ontwerp kan maken, dat gelijk gedrukt kan worden zodra u akkoord geeft.

Spoed? Bij ons geen probleem!

Heeft u plotseling een opkomende beurs waar u duidelijk wilt laten zien wie u bent? Bij ons kunt u met spoed, binnen dezelfde dag een reclamebord laten maken.