Notitieboeken

Notitieboeken bedrukken? Dan bent u aan het goede adres!

U kunt bij ons uw eigen notitieboeken bedrukken met uw eigen ontwerp.

Notitieboeken bedrukken voor zakelijk gebruik om gedachten schriftelijk vast te leggen. Of het nu gaat om bijvoorbeeld meetings, of om een taak op te schrijven, notitieboeken zijn erg nuttig op kantoor. Ze worden door klanten en medewerkers als relatiegeschenk zeer gewaardeerd. Bedrukt met uw logo en persoonlijke layout worden ze de ideale reclamedrager.

Soorten notitieboeken
  • Economie
  • Classic
  • Design
Afwerking

Microperforatie

Alle pagina’s zijn door een microperforatie erg eenvoudig eruit te halen. Deze perforatie is bijna niet zichtbaar en zorgt voor uitstekende houvast van de losse pagina’s in het boek.

 

Coating (lamineren)

Bedruk uw cover met een ontwerp naar keuze. De gecoate cover biedt de beste bescherming en kan naar keuze in mat of glanzende afwerking besteld worden.

 

Insteekmogelijkheid

Gebruik voor uw opmerkingen en losse papiertjes het insteekgedeelte als archief. Dit bevindt zich aan het einde van het boek en biedt voldoende plaats voor uw notities.

 

Blinddruk
Stijlvol en beschermd – de luxe kunstleren cover bij notitieboek Design is voorzien van een blinddruk. Deze wordt op vlak van 99 x 50 mm in het materiaal gedrukt.

Lay-out

Grijze ruitjes

De grijs geruite ondergrond is de ideale basis voor geordende notities, concepten en notulen. De vakjes dienen als oriëntatie bij het schrijven en zijn netjes genoeg, zodat het handschrift goed leesbaar is.

 

Grid dot (grijze punt)

Het puntraster dienst als oriëntatie voor schetsen, tabellen of notities. Vanwege de bescheiden zichtbaarheid is er genoeg speelruimte voor volledig onderscheidende soorten van aantekeningen of concepten.

 

Blanco

Ideaal voor schetsen, ontwerpen uit de vrije hand en aantekeningen in alle groottes. Het blanco inlay biedt u de grootst mogelijke vrijheid bij het verzamelen van ideeën. Wit onbedrukt papier is het beste uitgangspunt voor uw creatieve projecten.

Heeft u nog geen ontwerp?

Als het gaat om het ontwerp kunt u er voor kiezen om u eigen ontwerp te plaatsen, of als u daar niet over beschikt kunnen wij iets moois en professioneels maken. Wij beschikken namelijk over personeel dat naar u wens een ontwerp kan maken, dat gelijk gedrukt kan worden zodra u akkoord geeft.