Magneetfolie

Magneetfolie bedrukken? Dan bent u aan het goede adres!

U kunt bij ons uw eigen magneetfolie bedrukken met uw eigen ontwerp.

Magneetfolie bedrukken is heel erg handig voor als autoreclame. Het is zeer makkelijk te plaatsen en te verwijderen voor als u bijvoorbeeld wilt veranderen van een zakelijke auto naar een prive auto. Om zo lang mogelijk gebruikt te maken van de folie moet u er heel zorgvuldig mee omgaan.

Op meerdere plekken toepasbaar

Magneetfolie blijft op alles plakken dat van metaal is. Zoals kasten, machines en whiteboards. Zo kunt u makkelijk opvallen op de meest niet voorkomende plekken van reclame.

Zorgvuldig omgaan met magneetfolie

Voordat u de folie plaatst, moet u de ondergrond goed reinigen zodat de folie niet vies wordt. Verwijder de folie daarom ook minimaal per week om de ondergrond schoon te houden, hierdoor gaat de folie langer mee en vermijd u schade aan uw voertuig. Als u uw voertuig gaat wassen, moet u de folie ook verwijderen. Let ook op dat u de folie niet verplaatst, dat kan namelijk krassen veroorzaken aan uw voertuig. Als u meer vragen heeft kunt u ze altijd stellen via onze telefoonnummer of email.

magneetfolie bedrukken
Heeft u nog geen ontwerp?

Als het gaat om het ontwerp kunt u er voor kiezen om u eigen ontwerp te plaatsen, of als u daar niet over beschikt kunnen wij iets moois en professioneels maken. Wij beschikken namelijk over personeel dat naar u wens een ontwerp kan maken, dat gelijk gedrukt kan worden zodra u akkoord geeft.

Spoed? Bij ons geen probleem!

Bij ons kunt u met spoed binnen enkele dagen al uw magneetfolie ophalen.