Jassen

Jassen bedrukken? Dan bent u aan het goede adres!

U kunt bij ons uw eigen jassen bedrukken met uw eigen logo, text of een afbeelding.

U kunt jassen bedrukken voor als onderdeel van werkkleding, cadeau, een sport festival en noem het maar op. Kort gezegd, bedrukte jassen zijn altijd en overal populair en komt in het bedrijfsleven veel professioneler over.

Uw bedrijf bekender maken?

Als uw personeel rondloopt in bedrukte jassen op straat, trekt het gelijk meer mensen aan. U zou dit net een visitekaartje kunnen zien, iedereen die uw personeel tegenkomt ziet uw bedrijf en maakt de mensen nieuwsgierig.

Bedrijfs of familie uitje

Als u met u bedrijf of familie uit gaat kunt u herkenbaar blijven als een groep door matchende jassen te dragen. Maak mensen jaloers door een leuke uitstraling te geven met gepersonaliseerde jassen!

Leuke cadeau idee!

Geen idee wat u wilt geven als verjaardag’s cadeau aan u familie, collega of een van je vrienden? Een jas met een leuke foto, een text met waarde of een plaatje is altijd een leuk idee om als cadeau te geven.

Een keus aan jassen voor iedere kieskeurige klant.

Bij ons heeft u een ruime keus aan verschillende soorten jassen. Ook beschikken wij aan een groot aantal verschillende kleuren waar u uit kan kiezen, maar ook een een groot aantal verschillende maten waar u uit kan kiezen.

Heeft u nog geen ontwerp?

Als het gaat om het ontwerp kunt u er voor kiezen om u eigen ontwerp te plaatsen, of als u daar niet over beschikt kunnen wij iets moois en professioneels maken. Wij beschikken namelijk over personeel dat naar u wens een ontwerp kan maken, dat gelijk gedrukt kan worden zodra u akkoord geeft.

Spoed? Bij ons geen probleem!

Bent u de verjaardag vergeten van iemand en wilt u een last minute cadeau maken of heeft u plotseling een opkomende beurs waar u duidelijk wilt laten zien wie u bent? Bij ons kunt u met spoed, binnen dezelfde dag jassen laten bedrukken.