Hand- en badhanddoeken

Hand- en badhanddoeken bedrukken? Dan bent u aan het goede adres!

U kunt bij ons uw eigen hand- en badhanddoeken bedrukken met uw eigen logo, text of een afbeelding.

U kunt hand- en badhanddoeken bedrukken voor als cadeau, merchandise, een hotel of spa voor de klanten. Ook zijn matchende badhanddoeken leuk voor je team. Kort gezegd, bedrukte hand- en badhanddoeken zijn altijd en overal populair.

Bedrijfs, familie of team uitje

Als u met u bedrijf, team of familie uit gaat kunt u herkenbaar blijven als een groep door matchende hand- en/of badhanddoeken te hebben. Maak mensen jaloers door een leuke uitstraling te geven met gepersonaliseerde hand- badhanddoeken!

Leuke cadeau idee!

Geen idee wat u wilt geven als verjaardag’s cadeau aan u familie, collega of een van je vrienden? Een hand- of badhanddoek met een leuke foto, een text met waarde of een plaatje is altijd een leuk idee om als cadeau te geven.

Een keus aan hand- en badhanddoeken voor iedere kieskeurige klant.

Bij ons heeft u een ruime keus aan verschillende soorten hand- badhanddoeken. Ook beschikken wij aan een groot aantal verschillende kleuren waar u uit kan kiezen, maar ook een een groot aantal verschillende maten waar u uit kan kiezen.

Heeft u nog geen ontwerp?

Als het gaat om het ontwerp kunt u er voor kiezen om u eigen ontwerp te plaatsen, of als u daar niet over beschikt kunnen wij iets moois en professioneels maken. Wij beschikken namelijk over personeel dat naar u wens een ontwerp kan maken, dat gelijk gedrukt kan worden zodra u akkoord geeft.

Spoed? Bij ons geen probleem!

Bent u de verjaardag vergeten van iemand en wilt u een last minute cadeau maken of heeft u plotseling een opkomende beurs waar u duidelijk wilt laten zien wie u bent? Bij ons kunt u met spoed, binnen dezelfde dag hand- en badhanddoeken laten bedrukken.