Wil u meer opvallen op een beurs of voor u winkel?

Dan zijn een van onze display artikelen misschien iets voor u. De roll-up banners zijn erg handig om veel informatie te weergeven tijdens een beurs of een presentatie. De stoepborden zijn vooral een handig display product om voor u zaak neer te zetten, zodat voorbij lopende mensen zien wat u te bieden heeft. U kunt bijvoorbeeld als u een nieuw product heeft het weergeven door middel van een stoepbord. Ook worden stoepborden gebruik als en display middel tijdens een uitverkoop of gewoon een promotie in uw winkel. In de horeca kunnen stoepborden gebruikt worden om van buiten de zaak uw menu weer te geven. Let er wel op dat de juiste poster ook daarbij aanwezig moet zijn want zonder een aandacht trekkende poster trek je minder mensen aan.

Roll-up banners

Roll-up banners drukken is het ideale promotiemiddel tijdens uw evenement of presentatie of op de beurs. Door dat de banners groot zijn, kunt u veel informatie daarop kwijt. Kort om, de roll-up banners zijn een handig display middel die u makkelijk kunt opzetten en opvouwen. Lees meer.

Stoepborden

Stoepborden zijn grote blikvangers als ze op straat staan. Iedereen die langsloopt zien hem staan en door de juiste posters erin te doen kunt u veel klanten aantrekken. Lees meer.