Briefpapier

Algemene informatie

Zakelijke briefcontact behoort tot de dagelijkse werkzaamheden in een bedrijf: offertes en rekeningen worden opgesteld, aanvragen en reclamaties verwerkt, producten besteld, reclamebrieven en mailings verstuurd. Ondanks het digitale tijdperk en de verzending van e-mails, zijn gedrukte zakelijke brieven nog steeds zeer populair en laten een hoge acceptatie zien.

Matrialen

Offset papier

Offsetpapier is stevig papier zonder coating met 100% cellulose. Het slijtvaste oppervlak geeft uw afbeeldingen een mooie uitstralingen en teksten worden er bijzonder leesvriendelijk door. Offsetpapier is beschrijf- en bedrukbaar daarom is het geschikt voor zowel kopieermachines als printers.

 

Recyclingpapier

Recyclingpapier bestaat voor 100% uit hergebruikt oud papier. Behalve dat daarmee de houtvoorraden worden gespaard, levert dit, in vergelijking met de conventionele papiervervaardiging, 70% energie- en waterbesparing op. Kortom: Gerecycled papier spaart ons milieu aanzienlijk.

Natuurpapier

Natuurpapier is al het papier dat na het vervaardigingsproces niet door het aanbrengen van een coating wordt veredeld. Natuurpapier is daardoor ongestreken papier dat het drukwerk een hoger volume en een levendige en hoogwaardige haptiek geeft.

WhatsApp chat