Briefpapier

Briefpapier drukken? Dan bent u aan het goede adres!

U kunt bij ons uw eigen briefpapier drukken met uw eigen ontwerp.

Briefpapier drukken behoort tot zakelijke briefcontact van de dagelijkse werkzaamheden in een bedrijf: offertes en rekeningen worden opgesteld, aanvragen en reclamaties verwerkt, producten besteld, reclamebrieven en mailings verstuurd. Ondanks het digitale tijdperk en de verzending van e-mails, zijn gedrukte zakelijke brieven nog steeds zeer populair en laten een hoge acceptatie zien.

Matrialen

Machinegestreken papier

Machinegestreken papier is papier met een glanzende laag. Daardoor krijgt het papier een meer gesloten, gladder en steviger oppervlak waardoor een hoge weergave van details en een betere kwaliteit bereikt wordt, in het bijzonder bij foto’s en contouren.

 

Recyclingpapier

Recyclingpapier bestaat voor 100% uit hergebruikt oud papier. Kortom, gerecycled papier spaart ons milieu aanzienlijk.

 

Natuurpapier

Dat is het papier zonder een coating. Ook is natuurpapier is daardoor ongestreken papier dat het drukwerk een hoger volume en een levendige en hoogwaardige gevoel geeft.

Heeft u nog geen ontwerp?

Als het gaat om het ontwerp kunt u er voor kiezen om u eigen ontwerp te plaatsen, of als u daar niet over beschikt kunnen wij iets moois en professioneels maken. Wij beschikken namelijk over personeel dat naar u wens een ontwerp kan maken, dat gelijk gedrukt kan worden zodra u akkoord geeft.

Spoed? Bij ons geen probleem!

Heeft u plotseling een opkomende beurs waar u duidelijk wilt laten zien wie u bent? Bij ons kunt u met spoed binnen enkele dagen al uw briefpapier ophalen.